Rólunk

A Borvadász Társaság 2007 óta működik folyamatosan, célunk egy olyan társaság létrehozása volt, ahol barátaink körében jó borokat kóstolhatunk, kötetlenül beszélgethetünk, szórakozhatunk, kiváló borokkal és értékes emberekkel ismerkedhetünk meg, miközben mindenki nagyszerűen, a heti munkából kikapcsolódva, felszabadultan érzi magát.

Lassacskán azonban az is kiderült, hogy nem csak örömet kívánunk szerezni magunknak, hanem mélyebb tudást is a borok, a borkóstolás terén. Most már egyre komolyabban vesszük a borkóstolást, tagjaink közül többen is alap-, közép- és felsőfokú WSET képzéseken vettek részt és vizsgáztak le sikeresen.

Időközben bővültek céljaink, szeretnénk hozzájárulni a borkultúra szélesebb elterjedéséhez is, minél több emberhez eljuttatni a minőségi borokat, megismertetni és megszerettetni velük a jó bort és azt, amit egy tartalmas, borozós, beszélgetős este élményben nyújtani tud. Éppen ezért többek között közreműködünk számos rendszeres borkóstoló szervezésében, elsősorban Kolozsváron, de más erdélyi városokban is. Szervezünk nyilvános borkóstolókat, társszervezői vagyunk a már elismert Kolozsvári Közgazdász Borklub borkóstolóinak, és közreműködünk a Kolozsvári Magyar Napok borkóstolóinak megszervezésében is.

Reméljük Önökkel is mielőbb lehetőségünk nyílik egy koccintásra és beszélgetésre, természetesen egy vagy több kiváló palack bor mellett.

Oszd meg és uralkodj: